Tuesday, July 15, 2008

Inside Coke Happiness Factory

The World of Coca-Cola er den største museum for Kull og alle produkter av Coca-Cola. Museet har flyttet til et nytt spillested på Pemberton Place, på tvers fra Centennial Park i Atlanta. På grunn av ferien, stedet var så overfylt og takk til byen passerer vi ikke må vente for lenge.


Coke Happiness Factory
Jeg må nevne at turist-stedene i Atlanta hadde mest sikkerhet jeg noensinne har sett andre enn flyplasser. Vi må gå gjennom en metall-detektor, forlate min lille swiss hær kniv utenfor og kan ikke engang ha tyggegummi på deg. Det virket litt for mye. Så allikevel, etter en lang linje til pass sikkerheten sjekk, vi la inn i lobbyen (nedenfor).Så at noen angitte intervaller, alle av oss var herded inn i en korridor - kalt loft, som har coke annonser fra hele verden. Vi måtte stå for en annen 15 minutter, prøver å lese disse annonsene og se litt fakta om coke på store flatskjerm-skjermer. Igjen var vi alle herded i Happiness Factory Theater, der du får se en halt animerte skamløs self promotion film. Opening fra kino, er knutepunkt, med noen utstillinger og Koks Polar Bear (ikke en ekte en).Stedet fikk interessant etter dette, kan du se en fungerende bottling, og video fra virkelige fabrikker. Ved siden dette er en milepæl galleri og en visning av koks produkter. Det enkelte ganske ryddig coke flasker, noen fra Kina og nærliggende land og de som var laget spesielt for utesteder. Jeg ønsker meg koks i en slik flaske. På nivå to, det er en pop kunstgalleri med verk av Andy Warhol og andre coke fans, og mer coke produkter fra hele verden.

Den siste stopp var den smaker, hvor de fikk smake stasjoner fra hele verden, med 70 forskjellige produkter. Vi hver tasted om 12 produkter - det var det stedet for å pigge ditt blod sukker. Det var også stasjoner hvor du kan prøve produktene som er til å lage, a Christmas spesielle Peppermint flavored drikke og kaffe flavored one. Hele opplevelsen endte i gave butikk (selvfølgelig), med så mange coke produkter som du aldri ønsker å se på ett sted, med mindre du kommer høyt på Coca-Cola. De var også svært kostbart, at bare suvenirer ble prøven coke flasken at de gir ut. Vel, noe for alle linjene og venter jeg anta.Vi hadde en lang spasertur tilbake til bilen og ledes til Alpharetta, for å se vår venn Ramya, som står bak våre avstikker til Atlanta. Hun gjorde Poori & Masal til middag, jordbær glede av glede - det var lastet med nøtter og en instant hit. Jeg var super trøtt og trykke seng tidlig. Men Amy hadde erklært seg selv i sentrum av alles oppmerksomhet og holdt alle opptatt med klining henne
Blogged with the Flock Browser

No comments:

Post a Comment